O nama

O nama

Ispred naše firme Komodiko d.o.o. nalazi se poslovni model www.promovisi.me zasnovan na mehanizmu gdje mi sasvim besplatno investiramo u promociju vašeg turističkog/smještajnog objekata s ciljem da obezbijedimo i maksimiziramo profit i popunjenost kapaciteta tokom čitave godine i izvučemo njegov maksimum.

Naš tim, pored profesionalaca iz oblasti turizma i hotelijerstva, čine Veb Centar d.o.o. i Fokus Digital d.o.o. zaduženih za marketing, brendiranje i promociju vašeg objekta sa ciljem maksimalne popunjenosti vaših kapaciteta.

Veb Centar d.o.o. okuplja stručnjake iz Nemačke, Austrije, Srbije, Italije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore čije iskustvo garantuje da će započeti projekti biti završeni po svjetskim standardima. Kompanija uspješno posluje dugi niz godina u oblastima kreiranja profesionalnih Internet portala, marketinga, konsaltinga i prodaje. Tim iskusnih profesionalaca ove kompanije sastavljen je od dizajnera, programera, urednika, lektora, prevodilaca i fotografa, iza kojih stoji veliki broj usjpešno završenih projekata.

Fokus Digital d.o.o. čini ekipa visoko obrazovanih eksperata na polju digitalnog marketinga zahvaljujući kojima ovaj projekat bilježi veliki rast, a uspjeh poslovanja ogleda se u velikom broju klijenata čijem poslovanju smo dali vjetar u leđa.

Mjerilo uspješnosti našeg zajedničkog tima je preko 500 zadovoljnih klijenata iz najrazličitijih polja poslovanja. Zato smo odlučili da veliko iskustvo koje posjedujemo u kreiranju ličnih i poslovnih Internet prezentacija i portala, kao i u pružanju usluga Internet marketinga, konsaltinga i prodaje, uobličimo u inovativnu i jedinstvenu uslugu koju nudimo domaćem i inostranom tržištu.

Projekat promovisi.me teži da podijeli bogato znanje i iskustvo ove dvije kompanije. Osmišljen je kao sistem koji će omogućiti unapređenje i promovisanje turističko-ugostiteljskih objekata upotrebom autentične, moderne i kreativne strategije komunikacije. Cilj projekta je uspješno pozicioniranje turističkog brenda u svijetu, kao i privlačenje posjetilaca svojim bogatim sadržajem.

Ukoliko se nalazite na čelu hotela ili turističkog domaćinstva, ako ste vlasnik apartmana, pansiona ili vile, vaš cilj je uvek isti - stalna popunjenost raspoloživih kapaciteta. Ali to nije ni lako, ni jednostavno, kao ni jeftino dostignuti. Mi imamo riješenje za to!

Zahvaljujući promovisi.me projektu imate priliku da taj cilj ostvarite sa 0 € inicijalnih troškova. Mi ćemo se pobrinuti da na najbolji mogući način promovišemo vaše smještajne kapacitete, uz punu podršku vama, ali i vašim gostima, 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji.

Nijedan posao danas ne može da bude uspješan bez kvalitetne promocije na Internetu. Mi znamo sve pogodnosti koje ovakav način promocije donosi i uspješno ih implementiramo. Ali isto tako znamo i zamke koje tu čekaju i kako da ih izbjegnemo. To znanje sada nudimo vama – iskoristite ga i postanite uzor konkurenciji!

Naše iskustvo je veliko i već dugi niz godina poslujemo sa velikim uspjehom. Klijenti koji su nam poklonili povjerenje i započeli saradnju sa nama, već prve sezone bilježili su rast poslovanja između 30% i 50%.

Kvalitet njihove komunikacije sa gostima, kao i kompletna usluga, podignuti su na viši nivo, a udio na tržištu se enormno povećao. Šta mislite, vrijedi li probati? Mi nemamo dilemu. Odgovor se sam nameće…

Informišite se kako to postižemo…

4+5=POŠALJITE NAM PORUKU